A Kennedy-gyilkosság titka

Egy testőr, egy fotós, egy szemlélő és az elnök jövőbeli özvegye: 1963. november 22-én mind Dallasban voltak, és JFK meggyilkolása örökké beégett az emlékezetükbe. Azon a végzetes napon útjuk együvé vált, hogy újra átélhessük az eseményt a szubjektív tapasztalataikon keresztül.

A Dealey Plaza-nál eldördült lövésektől a Parkland Kórházig és a Bethesda bonctermétől az Arlington temetőig az aznapi események finomabb részleteit elrejtették az érzelmek, a nemzeti érdekek és a meggondolatlan döntések.

Több, mint ötven évvel később Kennedy halála még mindig rejtély. Annak ellenére, hogy az újságírók és a nyomozók aprólékos munkát végeztek az igazság feltárása érdekében úgy tűnik, senki nem vette figyelembe a történet egyszerűbb emberi elemeit.

Ezen dokumentumfilm célja az, hogy ezt megtegye. A gyanú felett álló emberekkel kapcsolatos rejtett részleteket és érzelmeket, például Jackie Kennedyt és Lyndon Johnson elnököt vizsgálja, valamint az egyszerű, anonim bámészkodókat, akiknek tanúvallomásai rávilágítanak a 20. század egyik legzavarosabb eseményére.

Következő cikk KövetkezĹ‘ cikk
Előző cikk Előző cikk