A boldogság útja az önhipnózis?

Az ember élete során rengeteg fájdalmat begyűjt és olyan dolgokon keresztül visz át bennünket az élet, amik akár egy életre megnyomoríthatják a testünket, lelkünket. Súlyos érzelmi károsodásokat szenvedünk el, amiket aztán gondosan eltárolunk a tudatalattinkban. Annak ellenére, hogy ezeket a tapasztalásokat elrejtjük sokszor még önmagunk elől is, az életünket észrevétlenül ezek a tudatalattinkban lévő dolgok teremtik. A tudatalattinkban futó programok azonban szerencsére módosíthatók.

A bennünk lévő félelmekkel, fájdalmakkal, sérelmekkel, szomorúsággal, neheztelésekkel szembenézni hatalmas lelkierő szükségeltetik, amiből minél sérültebb valaki, annál kevesebb van. Sok technika és módszer létezik, de többségük csak a felszínt kapargatja, valamint rengeteg agyalást és a dolgok bemagyarázását igényli, ami miatt a gyógyulási folyamat igen hosszadalmas, hatása bizonytalan.

Hipnózissal - ami lehet önhipnózis is -, teljesen fájdalommentesen és nagyon pontosan, hatékonyan gyógyíthatók szenvedéseink, sérüléseink. A hipnózis tanulható!

Következő cikk KövetkezĹ‘ cikk
Előző cikk Előző cikk