Hihetetlen - Hogy képben legyünk ll. - Fatima, Ébredések, Teremtés

Fatimai jóslatok

Sokan gondolják úgy, hogy a harmadik Fatimai titkot még mindig nem tárta a nyilvánosság elé a Vatikán. Igaz, hogy nem olyan régen ez elvileg megtörtént, de kutatók, igazságkeresők úgy gyanítják, hogy az akkori kiteregetés nem volt más, csak szemfényvesztés és az egyház egy olyan titkot rejteget az emberiség elől, ami egy, az egész világot érintő, apokaliptikus eseményt jósolt meg.

Ébresztő! Miért, most alszunk?

Ébredjünk, vagy sem? Mi lehet a jobb? Tisztában lenni a valósággal, belátni a függöny mögé, vagy boldog, áldott tudatlanságban élni? Egyáltalán, az emberek nagy része tisztában van azzal, hogy egy hipnotikus álomban tengeti az életét?

Teremtésmítoszok

Nagyon sokan hisznek abban, hogy valaki vagy valami, egy mindenható lény teremtette a világegyetemet és minket, embereket. De vajon melyik isten lehetett ez? A keresztényeké? A muzulmánoké, vagy a zsidóké? Vagy azoknak van igaza, akik azt vallják, hogy létezésünk mindössze természetszerű, ugyanakkor véletlen folyamatok eredménye? Pro és kontra gondolatok a teremtés, illetve az evolúció témakörével kapcsolatosan. Hová tartunk, meddig fejlődhetünk? Mi lesz az evolúció következő lépése?

Következő cikk KövetkezĹ‘ cikk
Előző cikk Előző cikk